Έρευνα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Shenzhen Hui Trade Industry Co., Ltd.
NEWS

Nov 30, -0001

Co. εμπορικής βιομηχανίας Hui Shenzhen, ΕΠΕ.

Σας ευχαριστούμε για να χρησιμοποιήσει τον αυτόματο χειριστή συρόμενων πορτών CATERLY 

 
   Το 1976, το αυτόματο εμπορικό σήμα συρόμενων πορτών CATERLY (ΑΥΤΌΜΑΤΗ ΠΌΡΤΑ CATERLY) Ο κ. やまなかいの και ο όμιλος επιχειρήσεων ενεργοποίησης Χονγκ Κονγκ από το φρεάτιο στην ιαπωνική καθιέρωση τομέων πτώσης. Μετά από την κοντινή ανάπτυξη 40 ετών, η αυτόματη επιχείρηση συρόμενων πορτών CATERLY έχει αναπτύξει ενός από Ασιάτη οι περισσότεροι διάσημοι προμηθευτές καναλιών αυτοματοποίησης. Έχει διαμορφώσει από τη δημοφιλή αυτόματη βαλβίδα φορείων πρώτιστα, ειδική αυτόματη βαλβίδα για το βοηθό, η αυτόματη συναρμολόγηση συνόρων βαλβίδων και το υλικό είναι μια γραμμή παραγωγής σωμάτων.

 

Όλα τα προϊόντα αυστηρά σύμφωνα με την παραγωγή διεθνών προτύπων, πέρασαν διαδοχικά την επικύρωση ISO9001.14001, δοκιμή μετακίνησης 1.000.000 μη-διακοπής, η ευρωπαϊκή επικύρωση CE, η αμερικανική εργαστηριακή UL επικύρωση, έχουν πολλά στοιχεία για να κατέχουν μόνη την τεχνική εφεύρεση και το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καινοτομίας. Η σφαιρικά έρευνα τρία και τα αναπτυξιακά κέντρα, δύο παράγουν το εργοστάσιο για να παρέχουν ακατάπαυστα την ασφάλεια για τον κόσμο συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής της Κίνας, αξιόπιστη αυτοματοποιημένη υπηρεσία καναλιών.

 

Λαμβάνει «τον ανθρωπιστή» που η ιδέα σχεδίου, ενέμεινε παίρνει «την ποιότητα όπως η πρώτη, τεχνική καινοτομία, γόητρο πρώτα, πράσινη προστασία του περιβάλλοντος» η διοικητική ιδέα, η αυτόματη βαλβίδα του Φούτζι προσδοκώμενη αυξάνεται μαζί με σας, την επιστήμη κατασκευής κατάθεσης και την τεχνολογία έκπληκτες ευχάριστα που φέρνει στον κόσμο.

 

Top
Λαϊκή κατηγορία Όλα